K2 S-Dome V

 

K2’s helt nye S-Dome V er et helt fantastisk single ballastmontage-system (10 grader) til flade tage. Det er et utrolig stabilt montagesystem til solceller, som er virkelig nemt at montere. S-Dome V er den rigtige løsning, når du vil have det nyeste nye. Løsningen har den såkaldte “V-måtte”, som overflødiggør den traditionelle ekstra bygningsbeskyttelsesmåtte og som kompenserer for tagets tolerancer.
sdome montagesystem
Montagesystemer fra det, K2 kalder “Generation V” er den næste generation til fladtagsinstallationer. Systemerne er resultatet mange års knowhow, så man har kunne optimere og forbedre eksisterende løsninger.
 

 

Ud over S-Dome V omfatter produktlinien dobbeltløsningen
D-Dome V.

K2 D-Dome V

 

K2’s helt nye D-Dome V er et helt fantastisk dobbelt ballastmontage-system (10 grader) til flade tage. Det er et utrolig stabilt montagesystem til solceller, som er virkelig nemt at montere. D-Dome V er den rigtige løsning, når du vil have det nyeste nye. Løsningen har K2’s helt nye “V-måtte”, som overflødiggør den traditionelle ekstra bygningsbeskyttelsesmåtte. Den udligner tagets tolerancer og dræner regnvand.
sdome montagesystem
K2’s “Generation V” montagesystemer er de, man kan kalde næste generation til fladtagsinstallationer. V-systemerne er resultatet mange års knowhow, hvor man nu har optimeret og forbedret eksisterende løsninger.
 

 

Ud over D-Dome V omfatter produktlinien single-løsningen
S-Dome V.
Se K2’s video om den nye V-linie, S-Dome V og D-Dome V.

K2 S-Dome

K2’s S-Dome er et virkelig innovativt ballastmontage-system. Det er et utrolig fleksibelt montagesystem til solceller, som skal monteres på et fladt tag. S-Dome kan bruges både på tage, som tåler høj og meget lidt belastning. S-Dome er den rigtige løsning, når opsætningen er i sydvendt retning.
K2 systemer er fantastiske at arbejde med, bl.a. fordi man hos tyske K2 arbejder meget med at udvikle nemme løsninger, hvor flest mulige dele enten er samlet (færre komponenter) eller på anden måde
sdome montagesystem
er designet sådan, at der kan spares tid ved montage. Produkterne er i høj kvalitet og er gennemtænkt og -testet både ift. materiale og design. Med S-Dome sættes op med 10 graders hældning.
Ideel til tage både med og uden murkrone. Nem montering fra oven med få simple K2 Dome systemkomponenter. Hurtig montage. Meget attraktiv pris – og man får virkelig noget for pengene her.

K2 D-Dome

K2’s D-Dome er et topkvalitets dobbeltsidet ballastmontage-system til fladtagsløsnigner. Det er den ideelle løsning til øst-vest opsætning af solcelleanlæg og er helt optimalt hvor der skal udnyttes størst muligt egenforbrug. Ved at anlægget er placeret øst-vest, yder solcellerne strøm fordelt over store dele af dagen.
Med S-Dome sættes op med 10 graders hældning. Det er ideel til tage, der kun kan klare lav belastning.
Montagen bliver både nem og hurtig, fordi man monterer fra oven og med få simple K2 Dome systemkomponenter i stedet for en masse dele. Det er meget tidsbesparende. Meget attraktiv pris. Du får et rigtig godt og gennemtænkt montagesystem her.
D-Dome giver optimal udnyttelse af taget. Der kræves nemlig minimal afstand mellem panelerne for at undgå skygge, og sådan opnås et større udbytte af solcellerne. Systemet er uden modulbærende skinner. Det spændes fast direkte med K2 Dome D800, D1000 eller Dome SD.

K2 On-Roof Chrosshook 2

K2 Systems nye tagmonteringsystem Crosshook 2 er udviklet til at montere solcelleanlæg på flade fals-tagsten. Med dette nye system er der i de fleste tilfælde ikke behov for at skære i tagstenene.

K2 – Trianglesystem (trekantssystem)

K2 – Trianglesystem (trekantssystem)

K2 – Jordmonteringssystem N-RACK

K2 – Jordmonteringssystem T-RACK

K2 – Jordmonteringssystem T-RACK

K2 – Speederail – montagesystem til skråtag

K2 – Speederail – montagesystem til skråtag

K2 – Hanger Bolt – til sadeltag

K2 – Hanger Bolt – til sadeltag
V-linien er endnu en nytænkning fra K2. Systemet giver en 10 graders hævning af panelerne, og skal faktisk kun skrues fast med én skrue. Systemet giver både lavere volumen og vægt.

En nyudviklet, utrolig fleksibel måtte giver endnu større fordele ved at bruge K2 end tidligere. Skinnen glides ganske enkelt på måtten, så det kan ikke være meget nemmere at montere.

Til V-serien bruges K2’s universale modul-clamps, som kan anvendes til både S-Rock og MiniRail systemet.

Nemt for dig med K2 App

Med K2 App kan du hurtigt og nemt vælge det rigtige montagesystem. Appen hjælper dig både mht. planlægning og opsætning af K2 montagesystemer. Du kan få svar på spørgsmål og se montagevideoer, så du har alt hvad du skal bruge lige ved hånden. Den er super brugervenlig.

• Du får et praktisk og gratis salgsværktøj i lommestørrelse
• Du har alle nøgleoplysninger på et øjeblik, uanset hvor du er
• Du kan se montagevideoer og referenceinstallationer med kun et klik

Hent K2 App gratis i App Store og Google Play.

K2 Systems er specialister i montagesystemer inden for solenergi

Det er tysk kvalitet, når det er bedst: Alt er fremstillet i Europa og fremstillet i materialer i højeste kvalitet som rustfrit stål og aluminium. På den måde opnår produkterne en lang holdbarhed. K2 Systems giver 12 års garanti. K2 Systems har et bredt program og kan levere montagesystemer til stort set alle tagtyper. Via K2 Systems kan Co2Pro lave statiske beregninger. Montagesystemer fra K2 kan tåle at stå i områder med et højt saltindhold i luften, fx langs de danske kyster. K2 bruger modstandsdygtigt aluminium af typen ENAW 6063, der bl.a. er godkendt til skibsindustrien.

Faktisk er hele K2’s ide, at det skal være nemt. De står for ukomplicerede og super gode løsninger og meget nem montage efter mottoet “We keep it simple. For you.” Det sparer en hel del tid. K2 arbejder konstant på at udvikle endnu nemmere løsninger både inden for materialer og processer. Derfor er de også gode til at få nye ideer.