Service

Co2Pro kan tilbyde mange forskellige former for service på både nye og gamle solcelleanlæg.

Akut service/hjælp til dine solceller

Hjælp til fejlsøgning, vurdering af skader, service og reparation

Udfordringer med dit solcelleanlæg og brug for service-hjælp hurtigst muligt?
Har du akut brug for assistance til et problem med dit solcelleanlæg? Så kontakt os

Vi hjælper gerne med fejlsøgning, vurdering af skadens omfang, ydelses-/servicetjek og evt. reparation eller udskiftning af dele af anlægget. Både vores samarbejdspartnere og vi har stor ekspertise inden for mange forskellige mærker inden for solcellepaneler, invertere og montagesystemer, bl.a. LG, Trina Solar, Solar Frontier, Fronius, ABB, K2, HIS, Jual, EviShine og Simax men også modeller fra Mitsubishi, Danfoss, SMA og andre. Spørg os bare.

Garantisag, men leverandør gået konkurs?

Står du eller en kunde med udfordringer med solceller, fx på en garantisag, hvor kunden har fået installeret solceller, og installatøren eller leverandøren ikke længere eksisterer? Så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe ift. service på anlægget.

Desværre har vi i de seneste år set en del af de sager.

Det er sager, som egentlig burde være reklamationer eller garantisager, men hvad gør du, hvis installatøren og/eller producenten ikke længere eksisterer?

Ring til os, så vil vi meget gerne prøve at hjælpe. 

Brug for service? Kontakt os

Oplever du inden for garantiperioden en fejl på et anlæg købt hos Co2Pro, hjælper vi dig selvfølgelig hurtigt videre.

Kontakt os, så finder vi en løsning på din udfordring.

Har du udfordringer med et solcelleanlæg, som ikke længere dækkes af garanti? Så kontakt os. Vi vil gerne prøve at hjælpe.

Det kan være, det relativt let kan løses gennem et servicebesøg af enten os eller en partner fra vores landsdækkende service-netværk.

 

Planlagt service eller tjek af dit anlæg?

Trænger dine solceller til et serviceeftersyn? Eller vil du bare gerne have tjekket et eksisterende anlæg for at være sikker på, at dit solcelleanlæg yder maksimalt?

Er du usikker på om dit solcelleanlæg yder, som det skal, eller kan se, at produktionen er utilstrækkelig og vil gerne vide hvorfor?
Så lad os tjekke din solcelleinstallation. Måske ville du have glæde af (bedre) overvågning af anlæggets ydelse?

Kontakt os. Så hjælper vi gerne med at finde en dygtig installatør i dit område.

Co2Pro Servicegaranti

Når du handler hos os, er vi der altid for dig

Med garanti god kvalitet – også hos samarbejdspartnere

Vores leverandører er kendetegnet ved god kvalitet. På samme måde ønsker vi også forhandlere, montører og installatører, der er specialister på deres felt. Derfor arrangerer vi kurser og efteruddannelse for vores forhandlere og deres installatører. Vi afvikler også gerne temaaftener om eksempelvis solenergi for forhandlernes kunder. Co2Pro er selvfølgelig KSO-certificeret af Teknologisk Institut.

Det giver dig en garanti for ordentlige produkter og korrekt udført arbejde. Samtidig arbejder vi med samarbejdspartnere, som yder gode garantier og optimal service, hvis du skulle være uheldig at få en skade.

Se bl.a. vores leverandørers garantiperioder og hvem du kontakter ved evt. udfordringer i vores Service- og garantiblad her.

 

Det vi kan love dig…

Vores leverandører er store og velkonsoliderede virksomheder, som giver garanti på produkterne, og som lægger stor vægt på kundeservice. Vi har et netværk af samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig videre. Bl.a. kan vi hjælpe med fejlsøgning, vurdering af skaden og evt. reparation eller udskiftning.

Når du køber dit solcelleanlæg hos Co2Pro og samarbejdspartnere, får du anlæg af høj kvalitet og med garanti for høj ydeevne. Med et årligt serviceeftersyn sikrer du, at dine solceller stadig leverer, så du får den klimavenlige energiproduktion, du har betalt for.

 

Evishine

Hold styr på dine besparelser
– overvåg solcelleanlæggets ydelse

Vil du gerne kunne følge med i energiproduktion og elforbrug, findes der et hav af software inden for overvågningssystemer. De fleste kan du følge i realtid, hvis du bare har internetforbindelse på din computer eller din tablet eller smartphone og du downloader appen. På den måde har du hele tiden et letforståeligt overblik over energiforbruget og kan derfor kontrollere ydelsen. Med tydelig grafisk visualisering kan du nemt se, hvis der skulle opstå en fejl, også mens du ikke er i nærheden af anlægget. Flere af løsningerne tilbyder faktisk, at du automatisk kontaktes, hvis der fx er lynnedslag eller en netværks- eller inverterfejl, så det bliver ikke meget nemmere.

Vi hjælper gerne med mulige løsninger

Fronius Solar

tonet billede af 2 co2pro ansatte som arbejder paa et anlaeg

Vedligeholdelse, pleje og rengøring af dit solcelleanlæg…

Der er stort set ingen vedligehold på solceller, men ved at følge nogle få råd for bl.a. pleje og rengøring, kan du øge anlæggets ydeevne, så du får maksimalt udbytte og dermed mest mulig grøn energi. Tjek løbende og selvfølgelig ud fra de forhold der er, hvor solcelleanlægget er placeret. 

Se Co2Pro’s gode råd til behandling, pleje og rengøring af solceller her.