Integrerede solceller på tag

 

 

Integrerede solceller –  solcellepaneler som ligner en del af taget

 

Den virkelig lækre integrerede solcelleløsning for et enkelt, stilrent look

Tag-æstetik i højsædet

I en årrække har der inden for byggeri og arkitektur været stigende fokus på minimalisme og skandinavisk stil. Samtidig fylder grøn energi og miljørigtighed mere og mere hos både virksomheder og i de enkelte hjem. Det har ført til nyudviklede løsninger, som både er gode for vores klode og ser godt ud. En af dem er tagintegrerede solceller.

 

Crème de la crème solcellelook

Der findes allerede flere muligheder for integrerede solceller. Men en af de absolut flotteste løsninger er de sorte, smalle til integration. Solceller er til dig, som er interesseret i en energirigtig tagløsning, der bidrager til elregningen og samtidig gøre noget godt for miljøet. Integrerede solceller er til dig, der vil ha’ det, men som også går op i at solceller og tag har et lige så stilrent udseende som resten af boligen.

Integrerede solceller
Solcelle til integration

Selve solcellen fra Solarstone til at integrere i tagløsningen er lang og smal, helt sort og utrolig stilren i looket. Det giver et ret flot udtryk sammen med især et mørkt tag.

Hus med solceller
IBF Funkis tagsten

Tagtyper til integrerede solceller

De flotte integrerede paneler passer til alle slags tagmateriale og tager sig godt ud til det meste, fordi de falder så godt ind i omgivelserne. Du ser faktisk nærmest ikke, hvor solcellerne ender og taget begynder.

Med integrerede solcellepaneler får du et top-æstetisk look. Det har mange arkitekter taget til sig, men flere og flere private, som bygger nyt eller bygger om, har også kastet deres kærlighed på rene linier og solceller, som passer godt sammen med taget. En virkelig lækker løsning er kombinationen af solcellerne med tagsten i minimalistisk stil som IBF Funkis tagstenen, som både er helt flad og mørk. Det er et look, som passer utrolig godt til tidens byggetrend og hvor overgangen fra solceller til tag er nærmest usynlig. Kontakt IBF for mere information om Funkis betontagsten. Tlf: 72 13 42 00

 

Sådan kommer du i gang

Skal du bygge eller renovere og er interesseret i integrerede solceller? Det er  nemt for dig at komme i gang.

Du kontakter den elinstallatør, du vil have til at udføre arbejdet. Din lokale installatør tager kontakt til os, og han/hun/vi ordner det hele, uden at du skal bekymre dig om detaljer. Du skal bare vælge det, du bedst ka’ li’, og så finder vores eksperter ud af de nørdede detaljer. De elsker det – vores passion er nemlig at udnytte solens kræfter bedst muligt. Derfor arbejder vi for at udbrede solceller og for at rådgive installatører, entreprenører, arkitekter og andre professionelle inden for byggeri omkring den optimale løsning for netop det projekt, de står med.

Solcelletag

Vi er en grossistvirksomhed og sælger derfor ikke direkte til private, men vi hjælper altid gerne installatøren ved spørgsmål, beregninger osv. så du får det bedste ud af solcellerne. Vi vil nemlig gerne hjælpe installatører osv. med at tilbyde dig top-lækre løsninger, som gi’r så meget mening for både miljø og det kræsne øje.

Det er klart, at det er oplagt og vil gi’ den største fordel at du får solcelletag, når du alligevel bygger nyt eller skifter/renoverer tag. Men det kan også sagtens lade sig gøre at erstatte et område af tagfladen med solceller. Så forhør dig endelig hos installatøren, hvad der er muligt for netop dit hjem.  

Skønhed er ikke kun én ting

De sorte, smalle solcellepaneler kan bruges på de fleste slags tage/huse.

Og selv om de ta’r sig godt ud kombineret med minimalistisk byggeri og flade, mørke tagsten betyder det ikke, at de ikke også passer til andre hustyper.

Døm selv eksemplerne på lidt forskellige hustyper.

Integrerede solceller trinløs overgang i tag
Integrerede solceller tagløsning
Nybygget sort træhus med integrerede solceller på taget
Bjælkehytte med solceller
Næsten usynlig overgang mellem solceller og tag

Easy Roof – den integrerede solcelleløsning til brug næsten over alt

 

Integrerede solceller kan også være paneler, som har et lidt mere traditionelt solcelle-look. Det får du med fx Easy Roof, som bygges ind i tagfladen, og giver et sofistikeret helhedsudtryk. Løsningen vælges af mange, som foretrækker at deres solceller har et subtilt look, men hvor taget ikke kræver de smalle paneler for at se godt ud.

En af de smarte ting ved Easy Roof løsningen er, at de har udviklet standardrammer montage af solcellerne omkring Velux skråvinduer – som vi jo har en del af her i landet.

 

Med Easy Roof bliver resultatet utrolig flot, hvis solcellerne skal indgå som en del af taget.

Se her hvor flot det kan gøres – Co2Pro Solvillor reference i Sverige

 

Kontakt os for mere info

SF170-S solar frontier solcelle

 

Solcellerne monteres i specielle rammer.

Har du lyst til at se hvordan, så se den lille video herunder.

 

Super nem montage

Det smarte Easy Roof system er kompatibelt med solceller af langt de fleste store mærker. Det er bygget op af rammer, som klikkes sammen og samtidig tillader vand at løbe væk.

Se i videoen hvor nem montage af solceller faktisk kan gøres – og samtidig hvor flot det kan blive, når solceller integreres. Og se detaljerne i IRFTS’s quick guide herunder. 

IRFTS til Velux

 

IRFTS har udviklet en løsning specielt til montage ved Velux vinduer. Det bliver ikke meget bedre ift. dansk byggetradition.

SF170-S solar frontier solcelle

IRFTS

Hos franske IRFTS har man opfundet et system til montage af integrerede solceller, som virkelig er kommet godt fra start. Virksomhedens Easy Roof løsning indgik således i 2018 i næsten 50% af alle solcelleløsninger i Frankrig.

Virksomheden har patent på Easy Roof Evolution systemet. Måske er det lige den løsning, som er prikken over i’et på dit projekt og som er så nemt at montere, at du også ser mange fordele –  vi rådgiver gerne omkring om Easy Roof Evolution er den rigtige løsning til den udfordring, du står med.