fbpx
et billede af solar frontier's logo

Solar Frontier S-Series 170W (SF170-S)

Solar Frontier tyndfilmspanel SF170-S, 170W er et utrolig flot, helt sort, panel. Det egner sig fortrinligt til facademonteret brug og giver det æstetisk flotte resultat, som mange gerne vil have, hvis solcellerne skal indgå som en del af bygningen.

Kontakt os for mere info

SF170-S solar frontier solcelle

Verdens mest effektive tyndfilm kommer fra Solar Frontier

Solar Frontier står for meget innovativ teknologi og super høj kvalitet. Virksomheden blev ikke uden grund kåret til årets solcelle brand 2016 i Holland af tyske EuPD Research Sustainable Management GmbH.

Solar Frontier benytter sig af japansk teknologi, og en produktion styret af maskiner og robotter sikrer en høj kvalitet. Hvert panel er fremstillet i Japan, testet og mærket med eget serienummer.

Solar Frontier tester selv sine paneler under ekstreme forhold som varme, kulde og høj belastning. Derudover testes panelerne af førende uafhængige testinstitutter som tyske TÜV og Atlas 25+.

I ryggen har Solar Frontier stort børsnoteret selskab, mens koncernen har salgs- og servicekontor i Europa.

Høj produktion under svære forhold

CIS-modulernes enestående egenskaber, såsom ”Light-Soaking-effekt” gør, at panelerne også giver et højt udbytte under svære forhold som øst/vest løsninger eller ugunstige vinkler. ”Light-Soaking-effekt” betyder, at de stiger i effektivitet i den første tid efter installation, har høj skyggetolerance og god omsætning af svagt lys. Solar Frontier paneler har desuden en høj temperaturstabilitet. Det betyder, at de næsten ikke mister effektivitet, selv når solen om sommeren skinner virkelig meget.

Produceret med omtanke for miljøet

Alle moduler fra Solar Frontier er fri for bly og cadmium og overholder ROHS-Retningslinjerne. Desuden betyder færre produktionstrin og et mindre råstofforbrug, at panelerne fra Solar Frontier er markedsførende med en energi tilbagebetalingstid på under et år. Det vil sige, at det tager mindre end et år for panelerne at producere den mængde energi der er blevet under fremstillingen.