Mitsubishi solceller sælges ikke længere i Europa – men vi anbefaler gerne lignende produkter

Mitsubishi har salgs- og servicekontor i Europa, men har desværre for nuværende valgt, at deres solceller kun skal være tilgængelige i Japan. Co2Pro yder dog stadig rådgivning på panelerne og leverer datablade til produkterne lige som vi selvfølgelig også stadig servicerer Mitsubishi solceller – brug for service af Mitsubishi solceller

Vi sælger stadig andre af Mitsubishis super gode produkter. Se Mitsubishis JetTowel håndtørrere

Mitsubishi – MJT

Mitsubishi – MLT

Half-cut celler med lavt energitab. Enestående holdbarhed og beskyttelse mod vejr og vind betyder at modulet kan installeres selv i saltholdige områder. Patenteret celle overfladebehandling, der sikrer en bedre absorption af lys.

Fås desværre ikke i Europa for øjeblikket.

Kontakt os for lignende solelleløsninger

mitsubishi MLT solcelle

Mitsubishi – MDT

4 Busbar monokrystallinske celler. Optimerede celleforbindelser. Bagfilm betrukket med højrereflekterende film og med stor celleafstand. Modulerne bliver parvist udvalgt, så den gennemsnitlige udgangseffekt er faktisk højere end den pålydende værdi.

Fås lige nu desværre kun i Japan. Kontakt os og hør nærmere

mitsubishi MDT solcelle

Mitsubishi Electric har forsket i solenergi i mere end 35 år

I mere end 35 år har man hos Mitsubishi forsket i solenergi. Det har gjort virksomheden til et særdeles stærkt internationalt brand, der i dag fremstiller et af verdens bedste solpaneler. Hver eneste panel er testet og opmærket med eget serienummer. Mitsubishi sikrer høj kvalitet via japansk teknologi og produktion med maskiner og robotter. Koncernen har flere verdensrekorder i effektivitet.