lg logo billede med transparens

Longi Solar

Longi Solar er en utrolig spændende virksomhed, som er vokset med eksplosiv hastighed de seneste år.

De havde i forvejen verdensførende viden og teknologi ift. produktion af wafers og nu fremstiller de også hele paneler – og med lige så stor ekspertise. De har dermed ekspertise inden for hele processen ved solcelleproduktion, og investerer i udvikling og innovation.

Virksomheden leverer wafers til mange af verdens ledende solcelleproducenter, bl.a. LG.

Se video fra Longi Solar

Longi paneler = super ydeevne selv efter 25 år

At Longi tilbyder god garanti og en forventet forringelse i panelernes ydeevne på max 2% det første år, er ca. på samme niveau som mange andre leverandører. Der, hvor de skiller sig ud fra mængden, er ved  solcelleanlæggenes ydeevne over tid.

Især set hen over et monokrystallinsk anlægs samlede levetid bliver forskellen tydelig. Med en garanteret maksimal forringelse på 0,55% år 2-25 tilbyder Longi paneler efter 25 år faktisk 4,10% mindre tab i ydeevne end standardpaneler.

Fra wafer-producent til panelproducent

LONGi Solar er en verdensledende producent af højkvalitets monokrystallinske solceller og moduler. Selskabet, der ejes af LONGi Group, har fokuseret på p-mono i 19 år og er i dag den største leverandør af monokrystallinske produkter i verden. Virksomheden er vokset virkelig stærkt og har ikke tænkt sig at stoppe væksten foreløbig. De har nemlig planer om at nå en produktionskapacitet på 45 GW monokrystallinsk wafer inden år 2020.

International topplacering mht. markedsandel

LONGi Solar modul forsendelse rangerede i 2018 som top 4 i verden, og på mono modul forsendelse var de nr. 1 i verden fra 2016 til 2018. Selskabet har sit hovedkvarter i Xi ‘an, Kina og filialer i Japan, Tyskland, USA, Indien, Malaysia og Australien.

Forskning og udvikling er vigtige

Longi er specialister inden for forskning og udvikling samt produktion og salg af solceller og moduler og er i dag verdens største leverandør af monokrystallinske wafers og moduler. De har deres eget forskningscenter udstyret med nyeste testfaciliteter.