lg logo billede med transparens

LG Bifacial N1T (60 celler) & N2T-J5 (72 celler)

Coming soon: LG’s NeON2 Bifacial kommer nu i en ny udgave.

Bifacial er et to-sidet solcellemodul med gennemsigtig bagside. 

LG tilbyder nu også 25 års garanti både på selve produktet og på ydeevnen. 

Som ved tidligere udgaver af Bifacial har panelet LG’s CELLO-teknologi. 

 

LG NeON R Prime – OP TIL 370W

Unikt solcelledesign til smukke tage

  • Elegance, top performance og sikkerhed
  • Garantier for vedvarende høj ydeevne og produktkvalitet
  • Æstetisk design med bl.a. kontaktløs celleforside og sort ramme

Med det nye NeON R Prime panel kan man virkelig tale om et nyt, højtydende solcelleanlæg i luksusdesign. Panelet er designet til betydelig forøget ydeevne. Det er super effektive solceller, selv på begrænset plads. Grundet ny innovativ celleteknik leverer det pålideligt output på op til 370W.

Panelets design viser tydeligt, at æstetik har høj prioritet. Designet kalder LG “midnight dark”, og der er virkelig kræset for detaljerne. Sort anodiseret ramme, sort baggrund og ny cellestruktur uden stik og elektroder på solcellens front gør det velegnet til ethvert ønske om elegance, der matcher moderne arkitektur.

De ny solceller er utrolig robuste. LG har nemlig forstærket rammen, så den kan modstå op til 6.000 Pa (det svarer til et snetryk fra normal sne på 1,8 meter) og et sug på 5.400 Pa (hvilket svarer til en vindhastighed på 93 m/sek. – til sammenligning: Hurricane Katrina var max. 75 m/sek.)

Men LG stopper ikke der. De garanterer, at NeON R Prime solcellerne efter 25 år stadig som minimum producerer 90,8% af det oprindelige output. Samtidig har man valgt at forhøje garantien på selve panelerne med 15 år. Så man har nu ikke længere 10, men hele 25 år garanti.

LG NeON R A5 – OP TIL 365W

LG præsenterer: den absolutte top runner – så effektivt kan design også være.

60 celler, 25 års udvidet garanti, lang levetid og super æstetisk design med kontaktløs cellefront.
Black: op til 350W

LG NeON2 A5 – OP TIL 320W

Højtydende panel med CELLO-teknologi, hvor 3 busbarer erstattes af 12 tynde tråde for forbedret ydeevne og pålidelighed. Det nye NeON2 A5 yder helt op til 320W. Black: op til 300W

LG Mono X Plus A5 – OP TIL 300W

Det nye Mono X Plus A5 panel yder op til 300W. Det er højeffektivt, du får stærke garantier og super lang levetid. 60 celler. LG’s egen  LILY-teknologi sikrer pålidelighed – selv efter 25 år.

LG NeON2 Bifacial

Årets nyhed 2016 var helt klart LG NeON2 Bifacial solcellepanelet, som kombinerer egenskaberne fra det super effektive NeON2 panel med ny teknologi, hvor også panelets bagside udnyttes maksimalt. 300W

Panelet kan producere op til 27,3% mere end traditionelle solceller.

LG NeON2

LG NeON2 solcellen blev kåret som årets produkt på Intersolar messen, da det kom på markedet i 2015.

Med NeON2 præsenterede LG den revolutionerende CELLO-teknologi, som LG har patent på. Her blev 3 busbarer til 12 strenge og det forbedrer både panelets output og pålidelighed. NeON2 anlæg fås som 300W (All Black version) og 320W. Det er en utrolig højtydende og modstandsdygtig solcelle, for dig som vil have HØJERE STRØMGENERERING PÅ SAMME FLADE.

LG Mono X 2

LG MonoX 2 er et eksempel på nyeste generation af MonoX paneler. Den er LG’s “all-rounder” – et panel som kan bruges utrolig mange steder, hvor der skal bruges op til 290W. Stærke garantier og LG’s CELLO-design gør den relevant for mange forskellige projekter og formål.

LG Mono X NeoN

LG MonoX NeoN

LG MonoX Neon panelet er et 300W’s monokrystallinsk solcellepanel. Det er utrolig højtydende og holdbart og både ift. effekt/ydelse og kvalitet lever det i allerhøjeste grad op til den kendte LG-kvalitet.  

LG G3 Mono X

LG G3 MonoX fås fra 250W til 265W. Det er et monokrystallinsk solcellepanel med glasforside og en meget pålidelig løsning. Panelet er let og robust og kendt for hurtig og nem installation.

 

LG G3 Mono X all-black

LG G3 MonoX All Black fås i to udgaver: 245W eller 250W. Det er et monokrystallinsk solcellepanel med glasforside og er den mere stilrene, sorte version af den meget pålidelige MonoX G3. Panelet er let og robust og kendt for hurtig og nem installation.

LG G2 Mono X all-black

LG MonoX G2 All-Black er et sort 250W solcellepanel. LG opdaterede i 2017 de fleste af deres modeller for at øge effektiviteten. Det resulterede i, at denne model ikke længere fremstilles. Men har du et anlæg og skal skifte til et andet 250W panel, anbefaler vi gerne erstatningspaneler.

Test, test og flere tests..

LG vægter kvaliteten meget højt og gennemtester derfor samtlige paneler ned til allermindste detalje. Fx gennemlyses alle panelerne ved en EL-test (Elektroluminescens-test). Det svarer til en røntgentest. Derved opdages selv mikroskopiske revner, som er usynlige for det menneskelige øje. Kun fuldstændig fejlfrie paneler får lov til at forlade fabrikken. Det er kvalitetskontrol, vi gerne står inde for. 

Både udvikling, produktion og intern testning foregår i Sydkorea. Derudover testes solcellerne af flere uafhængige instanser bl.a. tyske TÜV. LG tester dobbelt så meget som det kræves i IEC61215 standarden og derudover på en del områder, hvor der ingen krav er – fx en saltvandstest. LG’s solcellepanel var et af de kun fire paneler, der fik resultatet 100 PID-fri i tyske Fraunhofer Instituts uafhængige test.

Enestående holdbarhed

LG kan holde til en vægtbelastning på 5.400 Pa, hvilket svarer til et meget tykt lag sne på 1,8 m. Også panelernes bagside er designet til en belastning på 5400 Pa, dermed kan de faktisk klare vindhastigheder på op til 135 m/sek. (486 km/t). Til sammenligning var vindstyrken ved orkanen Katrina, som hærgede New Orleans, 75 m/sek.

25 års lineær produktgaranti

10 års produktgaranti og 25 års effektivitetsgaranti er nærmest standard i solcellebranchen. Men LG har gjort deres effektivitetsgaranti til en lineær garanti, der første år max må falde til 97% for derefter årligt kun at må falde 0,7%, indtil man efter 25 år når 80,2%. Ved en ikke-lineær effektivitetsgaranti kan producenten i princippet “overholde garantien”, selv hvis effektiviteten efter få år er faldet til den værdi, der angives efter 25 år – så længe den bare ikke er faldet mere end det tal, der er angivet efter til efter de 25 år. På den måde er LG’s garanti både mere fair og brugbar for dig.