jual logo billede

JUAL Solar er en stærk samarbejdspartner med mere end 45 års erfaring inden for professionelt tagtilbehør.

JUAL SOLAR har et stort sortiment af standardprodukter, som egner sig til såvel flat tag som skrå tagkonstruktioner.

Virksomheden er specialist i konsol- og montagesystemer til solpaneler på flade tage og hældningstage:

JUAL SOLAR er en anerkendt spiller på markedet med et patenteret konsolsystem, der sikrer tagets konstruktion og ikke belaster tagets isolering eller membran.

JUAL SOLAR Konsolsystemer er aerodynamisk testet for vindmodstand af RC Ruscheweyh Consult GmbH, samt snebelastningen på konsolsystemet og dermed belastningen på tagkonstruktionen, for hvert enkelt fastgørelsespunkt. Alle beregninger er foretaget ud fra EUROCODE beregningsgrundlag for vind EN1991:1-4 og sne EN1991:1-3. Dette sikrer, at konsolsystemet, såvel som tagkonstruktionen er mest mulig sikker.

Konsolsystemerne sammen med JUAL SOLAR tagkonsoller giver den optimale løsning til montering af solpaneler på tage med membraner.

JUAL SOLAR tagkonsoller fås med 1 eller 2 lags bitumen eller folie. JUAL SOLAR lagerfører en stort sortiment af Bitumen og folie der integreres på JUAL SOLAR Tagkonsoller – se Membran oversigten

JUAL SOALR Øst/Vest løsning

JUAL SOLAR Tagparallel løsning

Solar konsolsystemer

Med et Jual Solar konsolsystem til dit solcelleanlæg får du et system, som sikrer en sikker gennembrydning af tagmembranen. Så er gennemføring af kabler eller befæstning af solceller ingen udfordring. Og det er uanset om taget er fladt eller med hældning eller om der skal bores i træ eller beton.

Kontakt os for at høre mere omkring fastmontering på hhv. varmt og koldt tag.

Konsolsystem til termiske solpaneler