Logo Gridparity

GridParity – solceller som rent æstetisk kan honorere højeste krav og som og passer super godt til tidens trend

GridParity (tidl. Almaden) er en tysk producent af solceller til forskellige formål. Virksomheden laver bl.a. nogle lækre solcellepaneler i glas, som passer godt til både den skandinaviske byggestil og tidens trend for både boliger og virksomheder med stort fokus på lysindfald, funktionalitet og bæredygtighed.

Glassolcellepanel fra GridParity

GridParity glassolcellepanel M40 195 Wp

 

M40 glaspanelet har høj transparens, så der slippes mest mulig lys gennem panelet. Derfor er produktet velegnet til steder, hvor man gerne vil kunne se ud/op igennem. Glaspaneler giver et let udtryk, er smukke at se på, og så genererer de selvfølgelig strøm – en type solceller, som virkelig passer godt til mange moderne byggeprojekter.

Se produktspecifikationer om GridParity M40 glassolcellepaneler i virksomhedens datablad:  

Glassolcellerne kan bruges mange forskellige steder. Solcellerne fås i forskellig transparens, så der findes den optimale løsning til alt fra overdækkede terrasser til cykelskure, overdækninger ved indgange og til smarte carportkonstruktioner med enten strøm til bygningen eller til oplader til elbil. Endda som hegnselementer kan de anvendes – det GridParity kalder Power Walls.

Terrasse overdækket med GridParity glassolceller
Hus med metalcarport med glassolceller på taget. Rød bil står parkeret i den.
Træcarport med GridParity solceller oven på

Fotos:

Eksempelfotos med mulige anvendelser af glassolcellepaneler: Copy right GridParity AG

GridParity solceller monteret som hegnselementer

Du kan få et overblik over de forskellige muligheder der findes med GridParitys solceller i dette udsnit af deres produktaktalog på tysk/engelsk:

Se mere på GridParitys eget website