Fronius GEN24 Plus

Fronius’ nyeste batteri-inverter GEN24 Plus kommer på markedet i september 2020.

Fronius kalder selv nyheden en alt-i-én-løsning og GEN24 Plus har allerede vundet priser – vi har store forventninger…  

Fronius GEN24 Plus inverter til solceller

Fronius Symo

Fronius Inverter med effektklasser fra 3,0 til 20,0 kW er den transformatorløse trefasede Fronius Symo inverter anvendelig til alle størrelser solcelleanlæg.
Standard internetforbindelse og nem integration af 3. parts komponenter gør Symo modellerne til markedets mest kommunikations venlige invertere.

Fronius Symo Hybrid

Fronius’ Symo Hybrid inverter er et eksempel på fremtidens energi-forsyning – batteriet gemmer overskydende strøm og giver på den måde “24 timers sol”. Du er mindre afhængig af din udbyder, fordi du kan udnytte overskydende strøm i perioder med lidt eller ingen sol.
Nødstrømsfunktionen gør, at din husholdning har optimal strøm selv ved strømafbrydelser.

Fronius Galvo

Fronius Galvo med effektklasser fra 1,5 til 3,1 kW er perfekt til private husholdninger – og den er særligt egnet til anlæg til eget forbrug. Optimerer andelen til eget forbrug.
Mange flere smarte funktioner gør Fronius Galvo til en af de mest fremtidssikrede vekselrettere i sin klasse: Fx integreret datalogging, nem forbindelse til internettet via WLAN eller stikkortteknologi til efterfølgende installation af ekstrafunktioner.

Fronius IG Plus 60 V-2

Fronius IG Plus 60 V-2

Fronius IG Plus 60 V-2 inverteren var en populær model og derfor temmelig udbredt, men den produceres desværre ikke længere. Har du denne vekselretter, så kontakt os, hvis du har behov for et serviceeftersyn. Mangler du en inverter, der minder om IG Plus’eren, kan vi anbefale Fronius Symo. Du er velkommen til at kontakte os ved spørgsmål.

Fronius har super gode produkter og lige så god service

Fronius tilbyder invertere (velkselrettere) i intelligent design og med en lang levetid. Vi har selvfølgelig valgt dem som leverandør, fordi deres produkter er af utrolig høj kvalitet, men også pga. god professionel service. Det gælder både teknisk support i løbet af processen og efter salget – de er utrolig servicemindede i al deres kundekontakt.

Gennem årene har Fronius internationalt vundet flere priser for netop deres innovative invertere samt for deres service. Deres produkter er virkelig stabile og pålidelige og indeholder nyeste teknologi. Visionen “24 hours of sun” er simpel. Den sigter efter at 100% af verdens energibehov skal kunne dækkes vedvarende energi. Det passer godt sammen med både Co2Pros filosofi og ekspertise, så derfor kan vi sammen tilbyde de rigtige produkter inden for bl.a. batteriløsninger og overvågning af solcelleanlæg.

Når du vælger en inverter fra Fronius, har du mulighed for at tilkøbe en tillægsforsikring, der udvider standardgarantien på 5 år helt op til 10, 15 eller 20 år.