evishine your energy app logo billede

Med eviShine kan du holde øje med dit solcelleanlæg på dine devices

 

eviShine er et system, som overvåger solcelleanlæg og produktion/forbrug af strøm og giver dig et nemt overblik. Det kan bruges til at overvåge alle energiformer. Du får det samlede overblik over energiforbruget og kan hele tiden følge med i, hvor meget strøm dine solceller genererer. Det kan bruges af alle og udlæse data fra alle mærker. Utrolig mange virksomheder, kommuner, landbrug, boligforeninger og private har glæde af energistyringssystemet og eviShines app, som viser dig data på skærm, tlf. eller tablet.

Følg med direkte fra hånden

EviShine har altid de aktuelle tal lige ved hånden, uanset om man er hjemme, på arbejde eller ude. Alt der kræves er internetadgang.

Alle som har investeret i et solcelleanlæg har stor interesse i, at anlægget fungerer og producerer el som forventet. Solcelleanlægget registrerer hvor meget el der produceres, men adgang til data er ofte besværlig. Inverteren kan vise el-produktionen på et lille display, men er ofte placeret svært tilgængeligt på et loft eller i et udhus.

Du kan tilgå dine solcelledata på flere måder – enten via en hjemmeside, der stilles til rådighed, eller via en gratis app til iphone, smart phone, tablet eller ipad.

På den måde kan du holde øje med, om der er behov for optimering, rengøring eller andet, så du hele tiden kan sørge for, at solcellernes performance er i top, så du får det udbytte, du skal – og du kan få en fejlmelding, hvis der skulle gå noget galt med dit anlæg. 

 

Smartphone App

Hent eviShine app’en gratis på App Store eller Google Play.

 

Skærmbilledet på eviShine appen viser på en overskuelig måde, hvor meget strøm solcellerne genererer. Sådan kan du altid holde øje med dit energiforbrug og på den måde spare penge. 

Mange har altid vinduet med eviShine skærmbilledet åbent, så de hurtigt kan tjekke performance og forbrug. I Sverige bruges eviShine fx til at elværket kan overvåge strømmen direkte på store anlæg. 

Personlig hjemmeside

På din personlige hjemmeside med dit eget look får du et hurtig og præcist overblik over, hvordan dit solcelleanlæg præsterer lige nu, og mulighed for at se, hvad anlægget har ydet gennem tiden. Du kan også se, hvor meget Co2 du har sparet miljøet for.

Du har appen lige ved hånden på din tlf. eller tablet eller websitet på din computer.