ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Jet Towels

Mitsubishi: markedets bedste pris-/ydelses-forhold

 

Løsninger med JetTowelsTM i stedet for traditionel håndtørring med papir bliver mere og mere populære. Det er godt for miljøet, fordi der ikke bruges papir. Det er godt for virksomheden, fordi omkostningerne er lavere og der spares tid. Det giver nem rengøring og bedre hygiejne. Og det er en god service over for kunderne - Mitsubishi håndtørrere er også velegnede til børn og handicappede.

Nu er en af topmodellerne også kommet til Danmark. Mitsubishis Jet TowelsTM er højeffektive og samtidig markedets mest lydsvage (kun 58 dB for de store modeller, fra 52 dB for de mindre). De tørrer på 9-12 sek. og har alligevel både lavt energiforbrug og lave driftsomkostninger. Så de lever op til den bedste energicertificering. 

 

Ny i Danmark: Mitsubishi JetTowels - super gode produkter til fornuftige priser

Alle JetTowelsTM fra Mitsubishi har fået en antibakteriel behandling, som gør dem ekstra hygiejniske at bruge. På den store kan vindflow og temperatur indstilles, som det passer.  

Både små og store modeller er lavet i lækkert design, så de er pæne at have hængende. Den lille fås i hvid og den store i 3 farver, så der altid er en farve, der passer perfekt til resten af indretningen. 

 

Fordele på alle fronter

For miljøet - Ingen brug af papir

For erhverv - Lavere omkostninger

For personalet - nem rengøring
 
For kunderne/personalet - en hygiejnisk løsning
 
 
 

Billig i drift - spar penge og skån miljøet


Jet TowelTM er bådeomkostnings- og energieffektiv. Så den er billigere end du
måske tror - ikke bare i indkøb. Den er også billig i drift. Sammenlignet med
udgifter til håndtørring med papir eller varmeblæser kan der være mange penge
at spare for den enkelte virksomhed ved at skifte til Jet TowelTM. Og så kan du samtidig gøre noget godt for miljøet ved ikke at bruge papir og med et minimum 
af CO2 udledning.

Den gennemsnitlige tilbagebetalingstid er på under et år. 
 
 
       
 

 

Når hygiejnen vægtes højt


Mitsubishis håndtørrere giver en utrolig hygiejnisk tørring. Der skal
ikke røres ved nogen flader, og Jet TowelsTM antibakterielle belægning
gør, at evt. resterende bakterier efter håndvask ikke spredes. 

Med Jet TowelTM er hygiejnen i højsædet. Designet med fuldstændig adskilte kanaler for luft og vanddræn gør, at den luft, der tørres med, er 
helt ren og dermed helt i top rent hygiejnisk. Luftindtaget er placeret langt fra drænkanalen ned til vandbeholderen, så der ikke kan dryppe vand fra drænet. 

Rengørring er nem og hurtig og kan endda gøres med sprit. Modellen har integreret vanddræn, hvilket gør Jet TowelTM til en stilren del af indretningen, i og med at vandbeholderen ikke ses. Når drænet skal gøres rent, tages siden nemt af, og beholderen kan tages ud. 

 

Lydsvag - med børsteløs DC motor

Motoren er selvfølgelig en central del af Jet TowelTM.Derfor har Mitsubishi udviklet en holdbar børsteløs DC motor, designet til brug 400 gange dagligt i 7 år. Man har elimineret udfordringer omkring slidtage på motorbørsterne ved at anvende en berøringsfri rotor. Det sikrer virkelig højeffektiv kraft og stabil brug i lang tid. 

 

 

Den virker bare - teknologien er patenteret

Første udgave af Jet TowelTM kom i 1992. Og den er med tiden kun blevet endnu bedre. Det er en utrolig pålidelig og gennemtestet håndtørrer, der bare virker. Mitsubishi har patent på den specielle teknologi, de anvender. 

 

Har du lyst til at vide mere om Mitsubishis håndtørrere JetTowelTM og JetTowel Mini kan du læse mere her: 

Brochure-Jet Towel Mini.pdf

PB_Jet Towel_eng.pdf

Produktblad Jet Towel.pdf

 

Se evt. også jettowel.dk eller udfyld kontaktskemaet under Ring mig op knappen til højre, hvis du gerne vil have en snak om mulighederne. Så ringer vi til dig.