fbpx
danfoss logo billede

Væske/vand jordvarmepumper (4 kW – 16 kW)

Danfoss DHP Opti varmepumper anvender ny innovativ teknologi til at køre med den højst mulige årsvirkningsgrad.

Den nye Opti teknologi inkorporerer et intelligent styresystem, som via hastighedsregulerede cirkulationspumper sikrer, at ydeevnen altid er tilpasset aktuelle forhold og behov i varmesystemet.
Dette gør, at varmepumpen altid arbejder optimalt i forhold til de givne betingelser, hvilket garanterer maksimal effektivitet, sekund for sekund, time for time.

danfoss varmepumper vaeske-vand
danfoss varmepumper vaeske-vand-2

Væske/vand jordvarmepumper (26 kW – 42 kW)

DHP-SA er en serie varmepumper med stor ydelse, 26 til 42kW.
DHP-SA leveres med indbyggede A-mærkede cirkulationspumper på både brine- og varmesiden. Ligeledes leveres den med ”hot gas veksler” , der sikrer, at det varme brugsvand kan produceres med høj temperatur ved lavest mulige COP. Ønskes der varmtvandsproduktion skal varmepumpen suppleres med en varmtvandsbeholder.
DHP-SA styringen er forberedt for styring af bufferbeholder, ekstern tilskudsvarme og brugsvand. Varmepumpernes brugerflade har samme logiske opbygning som det øvrige Danfoss varmepumpe program og kan ved hjælp af ekstraudstyr styres og overvåges via internet (Danfoss online).

Luft/vand varmepumper (6 kW – 36 kW)

Med Danfoss varmepumper er det muligt at opsamle og anvende energien fra boligens omgivelser, som  opstår når solen opvarmer jorden, luften og vandet i bygningens omkringliggende miljø. Det er muligt at hente denne energi via jordslanger eller en luftsuger og videresende den til en varmepumpe. Varmen som dannes herved kan så anvendes direkte i boligen eller opsamles i varmtvandstanke til senere brug som enten radiatorvarme, gulvvarme eller varmt brugsvand.
 
Med et Danfoss varmepumpesystem kan der opnås store besparelser på den årlige varmeregning. Erfaringen viser, at man kan spare ca. halvdelen af udgifterne til opvarmning i forhold til olie- og gasfyr.
danfoss varmepumper triple

Danfoss Varmepumper – fremtidens teknologi!

Vores produktprogram inden for varmepumper består af en lang række modeller, der kan tilpasses til en hver bolig og opvarmningsbehov. Der er modeller med integreret varmtvandsbeholder, som optager et minimum af plads, eller lave modeller som kompenserer for en lav loftshøjde i f.eks. en kælder. Alle modeller anvender den nyeste teknologi, som sikrer en optimal komfort og en lav varmeregning for slutbrugeren.
Produktprogrammet omfatter både væske/vand og luft/vand varmepumper.