lg logo billede med transparens

WINAICO

WINAICO Full Black solcellepaneler er blandt markedets bedste.

De har høj ydeevne og WINAICO tilbyder 15 års produktgaranti samt 25 års garanti for lineær performance.

PERC teknologi er nærmest en selvfølge i denne toptunede produktserie. 

Solcellerne har et vand-drænage system, så man undgår at vand og støv samles og giver udfordringer ift. ydeevne og “hotspot” områder.

WINAICOs monokrystallinske solceller fås med helt op til 340W.

Der ydes 15 års produktgaranti og 25 års garanti for lineær performance.

De har PERC teknologi, hvilket faktisk betyder en stigning i udbyttet på 3%, fordi solcellerne også ret effektivt producerer strøm i lavt lys-området.

Panelet har vanddrænage-system, hvor der er afløb for vand, så det ikke påvirker panelets performance. 

 

Forsikring om kvalitet - handling bag ordene

WINAICO står for innovation, kvalitet og bæredygtighed. Og det står de ved. Derfor tilbyder de, som en af de store fordele ved at vælge solcellepaneler fra WINAICO en rigtig god forsikring.

Der medfølger ved køb en 2 årig, gratis forsikring, som dækker hele systemet, så du er dækket mod materiel skade, ydelses-afbrydelse og mulig reduktion af udbytte. Herefter tilbydes mulighed for en 8-års forlængelse, så du samlet har mulighed for at forsikre dit anlæg i helt op til 10 år. 

Solcellerne sikrer en god investering på den lange bane, bl.a. fordi WINAICO har meget lav nedgang i ydeevne, både i starten og hen over hele panelets levetid. Med WINAICO solceller får du høj ydeevne og super kvalitet.

Kraftig kapacitet ved lavt lys

Et solcelleanlæg genererer selvfølgelig mest elektricitet i godt vejr, men vi har jo ikke solskin hver dag. Helt op til to tredjedele af den gennemsnitlige årlige stråling er faktisk i lavt lys-området (ift. strålingsintensitet).

WINAICOs paneldesign sikrer, at modulerne også er effektive i lavt lys-området. Tests har vist, at deres relative effektivitet er på 99%. I praksis betyder det, at anlægget producerer elektricitet fra tidlig morgen til sen aften. Det giver et højt overordnet effektivitetsniveau og betyder at udbyttet er 3% højere.

Hos WINAICO synes man nemlig, at det eneste, der er bedre end at holde, hvad man lover, er at overgå forventningerne.

Stor tro på en grønnere fremtid med solceller

WINAICO er en af de producenter, som virkelig tror på en stor fremtid for solcellepaneler og på bæredygtighed og grøn energi. De vil bidrage til den fremtid ved at levere højkvalitative solcellepaneler med rigtig god ydeevne og lang levetid. Og WINAICO solceller giver dig både høj ydeevne og kvalitet. 

Det mener de, er vejen frem for vores planet.

Alt er et spørgsmål om kvalitet

Ydeevne og holdbarhed. Hvor omkostningseffektivt et anlæg er. Det er alt sammen et spørgsmål om kvalitet. Det udsagn står man bag hos WINAICO. 

Økonomisk fornuftige løsninger

Lige meget om du har brug for få solcellepaneler til en enkelt bygning eller til et større projekt, kan du i WINAICOs produktsortiment finde præcis det anlæg, som gør investeringen i solceller økonomisk fornuftig.