Rådgivning

Læs om vores rådgivning og se hvad vi kan gøre for dig

Rådgivning og hjælp til beregninger

SolarDeal ‘do it yourself’ beregningsværktøj
– helt gratis til din rådighed

Hvad er SolarDeal?

Det kan være svært at finde tid til at regne og sende tilbud, når man har været ude at tale med potentielle kunder. Og det er surt, når mulige handler går i vasken pga. travlhed. Vi hos Co2Pro kan gøre livet lidt lettere for dig som vores forhandler. Vi har udviklet systemet SolarDeal, som med få klik på din pc eller iPad udfærdiger et tilbud – mens du er hos kunden. SolarDeal beregner efter kundens behov og forholdene i boligen et præcist tilbud på den helt individuelle løsning. Ingen pakkeløsninger – men prisen på en skræddersyet energiløsning her og nu, som du kan give din kunde.

Via vores leverandører kan vi hurtigt levere en statisk beregning på monteringen.
Så har du allerede styr på en stor del.

Lad os hjælpe dig…

– vores eksperter har den rigtige viden og erfaring til det

Har du ikke tid, mandskab eller bare lyst til at skulle stå for alle beregninger? Det har vi specialuddannede kolleger, som kan hjælpe dig med. De laver beregninger og finder energiløsninger for kunder hele tiden, så de har erfaring, rutine og viden til at give dig hurtig og kompetent hjælp.

Vi laver hele tiden beregninger på bl.a. snelast, vindlast, belastning af tag samt solproduktionsberegninger og forskellige niveauer af økonomiberegninger, som hjælper med at se, om og hvor godt det kan betale sig at skifte til grøn energi. Vi tilbyder DIAlux beregning for både indendørs og udendørs belysning.

Du vil selvfølgelig hjælpe din kunde til den bedst mulige løsning og selv fremstå som en professionel samarbejdspartner. Det hjælper vi dig med. Vores eksperter kan beregne, hvad der giver det bedste pris-/ydelsesforhold og de har stor produktviden, og er gode til at tænke alternativt hvis du har brug for en lidt ”skæv” løsning.

Projekt

Turn-key

Inden for solcelleanlæg beregner, projekterer, dimensionerer, leverer, monterer og igangsætter vi. Har du fx brug for hjælp til dimensionering/optimering af panelernes placering/oplægning ift. skyggepåvirkning fra høje træer eller bygninger på grunden, så hjælper vi også gerne med det.

Har du behov for en Turn-Key løsning, så kontakt os.

Løsningsforslag

Skal du selv stå for projektet eller har andre til det, og har bare brug for noget hjælp til enkelte dele af dit projekt eller rådgivning omkring den rigtige samlede løsning?

Vi rådgiver også gerne om del-projekter, bedste løsning ift. energikrav osv. samt omkring vurderings- og forsikringssager på solceller.

Kontakt os, så vi kan hjælpe med løsningsforslag.

Ønsker du rådgivning? Så kontakt til os direkte

Få rådgivning direkte

Vi holder dig opdateret og vejleder dig..

 

Vi vil selvfølgelig gerne vejlede dig ud omkring energioptimerede og besparende løsninger med solceller, led, varmepumper og håndtørrere/jet towels
samt hvordan du vedligeholder og plejer solceller.

Læs vores råd: Vedligehold og pleje af solceller, sådan!

Vi er også glade for at tage telefonen, hvis du ringer direkte og har spørgsmål
– så ring eller kig forbi, hvis du er i nærheden.

Hold dig opdateret

– få Co2Pro’s nyhedsbrev

Co2Pro yder selvfølgelig også en nyhedsservice inden for alle vores produkter. Igennem vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret inden for solceller. Vi skræddersyer vores nyhedsbreve til vores kunders interesser for at sikre, at du får den rette rådgivning inden for dit specialområde.

Myndighedsbehandling og rådgivning om lovgivning og tilskudsordninger

Regler og lovgivning

Har du ikke tid/overskud til/mulighed for altid at holde dig up to date omkring gældende regler og lovgivning inden for alle de relevante områder? Det gør vi, så lad os rådgive dig. Vores team har års erfaring, uddannelse og netværk inden for energioptimeringsbranchen. Det giver os et godt afsæt for at rådgive dig om fx energikrav, KSO-ordning, afregningsregler, bygningsreglementet osv.

Støtteordninger og tilskud

Hvis du kun en sjælden gang hjælper kunder med myndighedsbehandling, synes du måske det er for besværligt. Det synes vi ikke. Så lad os hjælpe dig med de aktuelle regler omkring støtteordninger og med at søge energitilskud. Vi har sat os ind i processen omkring ansøgning og Energistyrelsens sagsbehandlingstider, så derfor kan vi rådgive dig omkring det. Sagsbehandling lå tidligere hos Energinet.dk, men det foregår altså nu hos Energistyrelsen.

Vi hjælper dig med at være up to date, hvis du har spørgsmål

Nyttige links: hold dig opdateret om regler/lovgivning

 

Lovgivning ændrer sig og det kan være svært at være up to date ift. gældende regler, tilskudsordninger og tariffer. Måske kan de her links hjælpe dig ift. nye tiltag.

 

Nov. 2018:

Modsat tidligere får kunder nu mulighed for at udskifte defekte eller mangelfulde invertere eller solcellepaneler i forbindelse med løbende vedligehold og reparation (så længe de nye paneler eller vekselrettere er af præcis samme mærke/type som de(n) oprindelige, (nu) defekte eller mangelfulde komponent(er), eller af tilsvarende tekniske model. Det er lettere end tidligere, hvor nogle solcelleejere måtte fjerne fx nyinstallerede paneler, fordi de ikke havde ansøgt om udskiftning inden arbejdet.

Læs mere om ny praksis for udskiftning af komponenter hos Energistyrelsen 

Dec 2018:

Flexafregning af produktionsanlæg på den årsbaserede ordning.
Alle private elkunder i Danmark vil senest i slutningen af år 2020 kunne blive afregnet time for time, når de bruger strøm. Det samme er gældende for årsafregnede ejere af fx solceller og husstandsvindmøller. Det vil du sikkert få spørgsmål om fra dine kunder, i og med at det vil betyde en stigning i den samlede elpris for kunderne.

På EnergiNets website kan kunder i en beregner taste tallene ind for anlæg og forbrug og få en indikation af, hvad skiftet rent økonomisk vil betyde for dem.

Den nye afregningsform betyder, at der evt. skal tænkes mere i hævet egetforbrug, med f.eks. batteri eller ohmpilot (til vandvarmer).

Se hvad der er op og ned ift. den nye flexafregning for private el-kunder hos EnergiNet 

Få information om evt. relevante nye regler i Co2Pro’s nyhedsbrev