nimbus group logo i sort hvidt

Nimbus Group er nytænkende design og højt lysudbytte.

Tyske Nimbus Group der har base i Stuttgart er en af verdens bedste producenter af LED-lamper med et stort og spændende udvalg af produkter, der gør virksomheden markedsførende indenfor inde belysning.
Nimbus Groups produkter præsterer i dag det højeste lysudbytte i forhold til Watt og har desuden en lang levetid på op mod 50.000 lystimer.

Virksomheden kan både levere enkeltprodukter, produktserier og totalløsninger, som udnytter LED-teknologien optimalt.
Nimbus Group kan levere den rette belysning i stort set alle tilfælde og spænder lige fra behagelig hyggebelysning, hvilket ellers er et område, hvor LED-belysning ofte fejler, over normal oplysning til højeffektiv arbejdsbelysning.

At lege med former, overflad og materialer uden at gå på kompromis med kvaliteten er filosofien hos Nimbus Group, når der skal designes nye produkter.
Virksomheden har derfor et bredt og interessant sortiment.

Udover at være en grøn virksomhed i forhold til at producere LED-Belysning, der bruger mindre energi og dermed er gode for miljøet, så fokuserer Nimbus Group også på selv at spare på energien.
Virksomheden har samlet alle sine afdelinger i Stuttgart og over 90 procent af de underleverandører virksomheden bruger ligger inden for en omkreds af 200 km.
Derudover er virksomheden ved at omstille alle sine transportkøretøjer til el drift. Strømmen dertil kommer fra et solcelleanlæg på fabrikken.

Også på det sociale område tager virksomheden ansvar. Nimbus Group støtter forskellige lokale børne-, ungdoms- og uddannelsesprojekter.