lumenpulse logo

Lumenpulse

Lumenpulse er en anerkendt canadisk/amerikansk producent af LED-lys.  Virksomheden blev grundlagt i Montreal i 2006 og har europæisk hovedkontor i London.

Lumenpulse er kendt for sin høje kvalitet og produkter med en ekstrem lang levetid på op til 120.000 lystimer. På den måde sikrer Lumenpulse et meget stort lysudbytte. Virksomheden tilbyder desuden fem års garanti på sine produkter.

Hvor mange LED-producenter har en baggrund i produktion af forbrugerelektronik eller traditionelle lysprodukter, er Lumenpulses udgangspunkt industriel design og elektronisk knowhow. Det har betydet, at virksomheden har været i stand til at slå igennem på markedet som en innovativ producent, der samtidig brillerer med høj kvalitet.

Lumenpulse er specialister i alle typer projektører til facadebelysning og specialopgaver – eksempelvis til offshore-industrien. Virksomheden leverer et hav af forskellige løsninger med mange muligheder indenfor optik, farver og accessoirers. Så med Lumenpulse kan man finde den rigtige løsning både til den hjemlige stue og det store stadion.

Lumenpulse har fået en række priser for deres produkter deriblandt den internationalt højt anererkendte designpris ”Red Dot Award”.

Lumenpulse har blandt andet stået for belysningen på Soldiers Field i Chicago, General Motors hovedkontor i Detroit og Åre Ski Resort i Sverige.