BESS BATTERILAGRING

Huawei C&I LUNA2000

Med mange års erfaring i

energiløsninger, ved vi at et

batteri ikke blot er et batteri.

– derfor tilbyder vi her et nyt

produkt fra øverste hylde!

Energiforsyningen udfordret

Energiforsyningen står overfor betydelige udfordringer i forhold til at sikre stabile strømleverancer, specielt når en væsentlig del af Danmarks elektricitet fremover forventes at komme fra vindmøller og solpaneler. Batterilagring repræsenterer en del af løsningen på dette problem, da de med hurtig reaktion kan lade og aflade. De kan kort og godt sikre stabiliteten i elnettet fra døgn til døgn og fra sekund til sekund. 


Det nye Huawei C&I LUNA2000A batteri repræsenterer en attraktiv løsning til kommercielle og industrielle energilagringsbehov. Med sin skalerbarhed fra 100kW op til 2MW spænder anvendelsesområderne for dette produkt bredt. Batteriet har en række imponerende funktioner, er designet til at være pålideligt og effektivt, under vidt forskellige forhold og behov, herunder IP66-certificering til udendørsplaceringen.

 

Driftsikker BESS arkitektur

Sikkerheden hos Co2Pro og Huawei er kompromisløs. Det er derfor at det er en topprioritet, idet batteriet har et avanceret niveau 4 beskyttelse/sikkerhedsarkitektur. Dette indkluderer AI-baseret fejldetektering med tilknyttet alarmering, automatisk isolering, indbygget brandslukning og realtid fejldetektering.

Batteriet er også udstyret med avanceret batterioptimering på celleniveau, hvilket sikrer optimal ydelse gennem hele batteriets levetid. Denne funktion er afgørende for at forlænge levetiden og opretholde pålideligheden. En nøglefunktion er batteriets evne til at levere nødstrøm, hvilket sikrer kontinuerlig drift og forretningskontinuitet under strømafbrydelser.

Balancetjeneste og indtægter

Med LUNA2000 C&I batteriet er det også muligt at yde commercielle tjenester som elkvalitetsforbedring, reaktiv udveksling og netstabilisering. Dette bidrager i høj grad til at optimere og sikre en stabil strømforsyning, hvilket kan være afgørende for virksomheder, industrier og den grønne omstilling.

For de, som ønsker at optimere deres forretning yderligere, tilbyder Co2Pro en løsning, der gør det muligt at tilbyde ydelser til interessenter i elnettet, samt AI-optimeret anlægsstyring for den bedste forretningsmæssige ydeevne. Dette åbner op for en bred vifte af muligheder for at udnytte batteriet til at generere indtægter og bidrage til et mere stabilt energimarked.

HVORFOR VÆLGE CO2PRO?

Co2Pro tilbyder også en turnkey løsning, der gør det muligt at tilbyde ydelser til interessenter i elnettet, samt AI-optimeret anlægsstyring for den bedste forretningsmæssige ydeevne. Dette åbner op for en bred vifte af muligheder for at udnytte batteriets fulde potentiale, der kan bidrage til et mere stabilt energimarked med frekvensregulering – udover generering af indtægter.