ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Verden tyndeste Pendellampe

15 maj 2013, Nyhed

Med en tykkelse på bare 6,5 mm og masser af muligheder for at bruge lampen kreativt til at skabe innovativt design så lever LG’s nye loftslampe fuldt op til sit navn SlimART.

Lys er for længst ophørt med bare at være noget der gør, at vi kan se, hvad vi laver og som en gang imellem bruges til at skabe en hyggelig stemning. Lys er en vigtig del af moderne design og med SlimART er det nemmere end nogensinde at bruge lys til at skabe flot design.

SlimART kommer i tre forskellige udgaver, der hver især dækker forskellige lysbehov:

LG SlimART Satin

 

 

SlimART SATIN har klart lys og en bredere lysstråle en lignende lamper og er derfor god til at skabe ensartet lys selv i brede gange.
Tykkelse: 9,5 mm, bredde: 72 mm, længde: 1190 mm.

 

 

LG SlimART Eye

 

SlimART EYE er særligt designet til det europæiske markeds regler om mindre genskin og giver derfor et behageligt lys til for eksempel kontorarbejde.
Tykkelse: 11,5 mm, bredde: 77 mm, længde 1190 mm.

 

 

 

LG SlimART Twinkle

 

SlimART TWINKLE adskiller sig meget fra de to andre udgave og er især egnet til at skabe hyggebelysning. Ved TWINKLE kan man se de enkelte lysdioder, det skaber en spændende lyseffekt, der ikke kan andet end at tiltrække sig opmærksomhed.
Tykkelse: 6,5 mm, bredde: 75 mm, længde: 1190 mm.

 

 

 

Alle tre SlimArt lamper kommer med fjernbetjening til dæmpning af lyset og er kendetegnet ved lav varmeafgivelse til omgivelserne.

SlimART er vinder af IF Design Award 2013

For mere information om SlimART og andre typer LED-belysning fra LG kontakt Co2Pro på tlf.: 0304-66 04 10 eller info@co2pro.se

<< Tilbage til oversigt