ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Spar på energien og udgifterne med LG HIGH-BAY

29 august 2013, Nyhed

Et lavere strømforbrug, mindre vedligeholdelse, længere levetider, mindre varmeudvikling og hurtigere opstart af lyset er bare nogle af de fordele LED-belysning giver i forhold til de traditionelle lyskilder.

Med HIGH-BAY serien fra LG får man en forventet levetid på 50.000 timer og hele fem års garanti. Det betyder langt færre udskiftninger af lyskilderne hvorved der spares både tid og penge. Takket være de forskellige produkter i serien kan den rigtige lyskilde findes uanset om det er udendørsbelysning, lys til udstillings-, butiks- og fabrikslokaler eller måske stalden man mangler, for bare at nævne nogle få eksempler.

Serien er kendetegnet ved at være nem at installere samt at være produceret med omtanke for miljøet. HIGH-BAY produkterne inde således, som det i øvrigt gælder for alle LG’s LED lysproduktet ingen miljø skadelige produkter så som kviksølv.

HIGH-BAY fra LGHIGH-BAY fra LGHIGH-BAY fra LG

HIGH-BAY produktserien spænder fra 70 til 180 W, fra 5.000 til 5.700 Kelvin, fra 5.250 til 18.000 Lumen og kan afhængigt af typen klare et temperaturinterval fra -40 °C til +50 °C.

For mere info om HIGH-BAY serien kontakt Co2Pro på tlf.: 72 44 06 00 eller på mail info@co2pro.dk

<< Tilbage til oversigt