ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

SolarSet – Power out of the box

01 juli 2013, Nyhed

Et set, et utal af muligheder, med de nye SolarSets fra Solar Frontier er det altid muligt at finde den optimale solcelleløsning til ethvert tag og behov

SolarSet - Power out of the boxSolceller, inverter og diverse kabler – Et solcelleanlæg er opbygget af en lang række enkelt dele, der alle skal spille sammen for at få den optimale produktion fra anlægget. Derfor tilbyder Solar Frontier nu en kompletløsning, hvor de forskellige elementer er perfekt afstemte i forhold til hinanden. Det nye produkt hedder SolarSets og består af både Solar Frontiers velkendte højeffektive tyndfilmsolceller, en inverter og alle de kabler og stik, der skal bruges for at forbinde solcellerne med hinanden og med inverteren.

SolarSets kommer i 10 standardiserede udgaver der dækker fra et areal på 15.6 m² og en effekt på 2.0 kWp til et areal på 62,4 m² med en effekt på 7,9 kWp. De kan alle monteres på mange forskellige måde og dermed får man et nærmest uendeligt antal muligheder for at finde den rette solcelleløsning. Dette underbygges yderligere, af panelernes høje skyggetolerance, der gør monteringen yderst fleksibel.

Et SolarSet består af solceller, inverter og kabler

Af andre fordele kan nævnes at SolarSets betyder mindre planlægning og nemmere opsætning, da det hele jo i forvejen er perfekt afstemt i forhold til hinanden samt 5 års standardgaranti, der via en registrering af anlægget hurtigt udvides til 7 år.

Co2pro har eneret på at forhandle de nye SolarSets i Skandinavien.

Læs mere om SolarSets her

Læs mere om Solar Frontiers tyndfilmspaneler her

<< Tilbage til oversigt