ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

SMA verdens mest populære producent af invertere

08 februar 2013, Nyhed

Ugens nyheder: Uddrag fra medierne fra perioden d. 1. – 8. februar 2013


8. februar 2013

Solcellerekord på Fur (Energysupply.dk)

Resume: Traditionelt er Bornholm kendt som solskinsøen, men måske er det Fur, der bør have den titel i fremtiden. I hver fald har hele 6,4 procent af øens hustande fået solceller, det er noget mere end landsgennemsnittet på 2,38 procent. Der er på øen kørt særlige kampagner for at få beboerne til at lave grønne investeringer.

Ved indgangen til 2012 var der registreret ca. 3.800 solcelleanlæg i Danmark, her blot et år senere er antallet 61.687.  

Læs mere her


6. februar 2013

Regelkaos bremser store solcelleanlæg (Ingeniøren)

Resume: De nye regler på solcelleområdet skulle gøre fællesanlæg mere interessant og der er da også interesse, men da ingen kan gennemskue, hvad reglerne egentlig er, så bliver interessen ikke omsat i projekter. Der hersker blandt andet tvivl om, hvem der kan være en del af et fællesanlæg og hvorvidt samt hvordan eget forbrug kan indregnes. Enhedslistens Per Clausen udtaler, at han godt kan forstå usikkerheden på reglerne og at der fra politisk side arbejdes på at finde frem til klare regler på området.

Læs hele artiklen her


1. februar 2013

SMA verdens mest foretrukne inverter producentSMA verdens mest populære inverter producent

Resume: I en undersøgelse udført af analysebureauet IMS Research er SMA med mere end en tredjedel af stemmerne valgt som den mest foretrukne producent af invertere både, når det gælder produkter og garanti. Mere end 400 importører, distributører og installatører har stemt på verdensplan. Det er andet år i træk, At SMA topper listen.

Læs mere på engelsk her

<< Tilbage til oversigt