ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Ny trio fra Power-One

02 august 2013, Nyhed

Aurora TRIO 5.8 TL-OUTDPower-One’s inverterserie Aurora TRIO er kendt for sin høje ydelse og får at være nemme at bruge både når det gælder installation og daglig brug i form af kontrol og overvågning. Men hidtil har den mindste inverter i serien været på 10 kW, hvilket har begrænset andelen af anlæg, hvor den trefasede inverterserien kunne anvendes.

Det retter Power-One nu op på ved at tilføje en trio af mindre invertere til deres Aurora TRIO serie. De nye invertere er udendørsmodeller og er på henholdsvis 5,8 kW, 7,5 kW og 8,5 kW.

Ved hjælp af Power-One’s særlige MPPT (Maximum Power Point Tracking) algoritme har inverterne en forbedret energiopsamling og mulighed for at følge produktionen i realtid. Den mindste af inverterne på 5,8 kW er udstyret med en MPPT kanal, menes de to på henholdsvis 7,5 kW og 8,5 kW hver har to MPPT kanaler. Det giver mulighed for optimalt at omsætte strømmen fra to forskellige retninger, f.eks. hvis man både har en sydvendt tagflade og en østvendt tagfald.

De fleste invertere kræver en ekstra ekstern boks eller lignende, hvis man ønsker at kunne fjernaflæse solcelleanlæggets produktion. Men Power-Ones tre nyeste inverter er det muligt at integrere datalogger og smart grid funktioner i selve inverteren via en Ethernet udvidelse, der gør fjernaflæsning mulig og/eller en PMU udvidelse, som giver mulighed for at overvåge vejrforholdene.

Alle tre invertere kommer med 10 års fabriksgaranti, 5 år mere end de fleste invertere har som standardgaranti.

Læs mere om den nye trio her

<< Tilbage til oversigt