ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Mono X NeoN – nyt 300 W panel fra LG

01 marts 2013, Nyhed

Mono X Neon fra LG

Kniber det med at finde plads til solceller nok til at opnå den ønskede produktion, så er der godt nyt fra LG, der netop har sendt sin nyeste generation af solceller med navnet Mono X NeoN på markedet.

Mono X NeoN er en serie af højeffektive paneler, der har en moduleffektivitet på 17,1-18,3 procent. Solcellemodulerne ligger på 280-300W, hvilket er noget højere end LG’s tidligere serier der lå 250-260W. Panelerne er til gengæld ikke vokset i størrelse, dermed får du med de nye solceller en højere produktion på samme tagplads og med færre udgifter til montage og kabler.

LG er den solcelleproducent på verdensplan, der tegner absolut flest patenter og virksomheden arbejder intensivt på at udvikle og effektivisere sine solceller, hvilket nu har givet bonus i den nye modulserie, hvor man har benyttede sine egenudviklede N-type wafere, har gjort cellerne mindre temperaturfølsomme og har mindsket den del af lyset som solcellerne reflekterer.

Den største videreudvikling er dog at de nye paneler absorberer lys på begge sider af cellen, dermed går en stor del af den strøm der reflekteres af bagpanelet ikke til spilde.

Den nye NeoN serie optager sollyset både på overfladen og bagsiden

Samtidig med de mange positive forbedringer har LG selvfølgelig beholdt sin hårde kvalitetskontrol, der blandt andet indebærer 100 % EL test (Elektroluminescens-test), hvor cellerne gennemlyses for at finde selv mikroskopiske revner. Sin positive effektivitets tolerance på 0-3 % og sin lineære effektivitetsgaranti på 25 år.

Se datablad på Mono X NeoN her
Læs mere om solceller fra LG her

<< Tilbage til oversigt