ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

LED-belysning fra LG hos Co2Pro

21 januar 2013, Nyhed

LG har et bredt sortiment af LED-belysningDet er ved at være et halv års tid siden Co2Pro begyndte at forhandle solceller fra LG, det har ført til mange tilfredse kunder, så nu udvider vi vores LG sortiment med LED-belysning.

LG’s sortiment indenfor LED-belysning dækker alt fra behovet i et privat hjem, til arbejdsbelysning på kontorer og i produktionen eller for den sags skyld stadionbelysning. LED-pærer fra LG har en levetid på mindst 20.000 timer, kommer med en fabriksgaranti på op til 3 år og sælges under navnet LG Lighting.

Vi valgte i sin tid at forhandle solceller fra LG på grund af den høje kvalitet og den skrappe kvalitetskontrol virksomheden leverer. Det samme gælder indenfor LED-belysning, hvor virksomheden både kører egenkontrol og får kvalitetssikret sine produkter af tyske TÜV og Amerikanske UL.

Læs mere om LED-belysning fra LG her

LED-belysning er en nem måde, at gøre noget for både miljøet og din pengepung. At udskifte traditionelle belysningskilder med LED-belysning nedsætter nemlig dit energiforbrug, samtidig har LED-belysning, hvis man køber kvalitet en lang levetid.

<< Tilbage til oversigt