ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Intersolar: LG vinder Årets Produkt 2015

19 juni 2015, Nyhed

På Intersolar messen i München løb LG med prisen for Årets Produkt 2015 inden for solcelle-innovation. LG præsenterede sit nye NeONTM 2 panel, efterfølgeren til det populære MonoX NeON, som i 2013 vandt prisen for imponerende output.

NeONTM 2 panelet bygger på, det LG kalder CELLO teknologi (Cell Connection, Electrically, Low Loss, Low Stress og Optical Absorbation Enhancement). Panelets opbygning har 12 tynde tråde i stedet for 3 busbarer. Det giver øget effektivitet - faktisk så meget at den helt sorte model, som en del kunder foretrækker, i output kan måle sig med det hidtil mest ydende LG panel. LG har også benyttet lejligheden til at forstærke panelets konstruktion. Så nu kan du tilbyde dine kunder en løsning, som er ekstremt højtydende, meget modstansdygtig over for vind og som samtidig er mindre synlig på taget.

Vi tror på, at den nye teknologi bliver mindst lige så populær som tidligere LG innovationer. Og LG tror så meget på den, at de nu tilbyder 12 års produktgaranti i stedet for 10.

Ring til os, hvis du vil høre mere om NeON 2 eller andre messenyheder fra Intersolar.

<< Tilbage til oversigt