ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Husejere hamstrer solceller

25 september 2012, Nyhed

Ugens nyheder: Uddrag fra medierne fra perioden d. 18. september – 25. september

DTU-studerende vinder solcelledisciplin ved VM for energiplus-huse (Ingeniøren, 21. september 2012)

Resume: Et hold studerende fra DTU konkurrerer i øjeblikket mod studerende fra 17 andre universiteter om at have skabt det bedste energirigtige hus. Solar Decathlon 2012 foregår i Madrid i Spanien og indeholder som navnet antyder 10 delkonkurrencer.

En af disciplinerne er bedste solcelleanlæg og her vandt de danske studerende for deres integrerede solcelleløsning. Konkurrencen løber til lørdag d. 29. september, hvor den samlede vinder kåres.

Læs mere og se billeder her

Husejere hamstrer solcelle-anlæg (dr.dk, 24. sep. 2012)

Resume: Energiminister Martin Lidegaard har bebudet at der vil blive ændret på de nuværende støtteordninger til solceller og de nuværende regler for netto-målerordningen er en af de ting, der er i spil. Det får nu husejere til at handle og investere i solceller, mens forholdene stadig er fordelagtige.

Det kan man blandt andet mærke hos Energitjenesten hvor antallet af daglige henvendelser er fordoblet siden energiministerens udtagelser tidligere på måneden. Her modtager man også henvendelser fra husejere, der allerede har solceller på taget og som er nervøse for, hvilken betydning ændringer vil kunne få for dem. De bliver dog beroliget med, at ministeren har lovet at regelændringer ikke bliver med tilbagevendende virkning.

Læs hele artiklen her

Tæt på stop for solcellefest (epn.dk, 25. september 2012)

Resume: Energiminister Matin Lidegård fastslår nu, at de nuværende regler for opsætning af solceller har slået fejl og pointerer at kommende regler vil blive justerbare i forhold til prisudviklingen på solcelleområdet.

Ministerens udtalelser, får en række eksperter til at forudsige, at der vil komme ændringer inden årsskiftet. Blandt andet er parter i Deloitte og ekspert i investeringer i solcelleanlæg Lars Riise begyndt at råde sine kunder til at få solcellerne på taget inden 31. december, hvis de overvejer at investere i solceller.

Læs artiklen her

<< Tilbage til oversigt