ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Hollandske solceller bryder i brand

22 februar 2013, Nyhed

Ugens nyheder: Uddrag fra medierne fra perioden d. 11. – 22. februar 2013

21.februar

Advarsel: Hollandske solceller bryder i brand (Ingeniøren)

Resume: Ikke mindre end 15 europæiske brande kan direkte føres tilbage til solceller fra den hollandske producent Scheuten Solar Systems BV. Det har nu fået de hollandske myndigheder til at udsende en officiel advarsel. Der er sat solceller fra den hollandske producentop  i Danmark, men om det er fra den fejlramte produktserie er endnu uvist. Er man i den uheldige situation at have opsat solceller af mærket Multisol med en samlingsboks af mærket Alrack Solexus, hvor den brandfarlige fejl er fundet, så er der ikke meget hjælp at hente hos producenten, der er gået konkurs.

Læs hele artiklen på Ingeniøren

21. februar

Virksomheder er nyt vækstmarked for solenergi (Energy-Supply.dk)

Resume: Med de nye solcelleregler er solceller især interessante, hvis man kan bruge strømmen, mens den produceres altså om dagen. Dermed bliver solceller interessante for de større virksomheder, der jo netop kan bruge strømmen, mens den produceres, mener Head of New Markets hos European Energy Esben Christensen.

Læs mere Energy-Supply

11. februar

Nye sparepærer: Danskerne kløjes i lumen, kelvin og Ra-værdier (Ingeniøren)

Resume: Der var engang, hvor det at vælge en pære krævede at man kendte to simple faktorer. Størrelsen på fatningen og hvor mange Watt pæren skulle være. Med indtoget af LED er det blevet noget mere komplicere,t for pludselig skal der tages stilling til ting som Lumen, Kelvin og Ra. Det får mange til at stå af og miste overblikket. Hos Energistyrelsen mener man dog, at vi er i en overgangsperiode lige nu og at danskerne ret hurtigt vil lære de nye udtryk og deres betydninger at kende.

Læs mere her

Hos Co2Pro har vi udarbejdet to datablade, et der forklarer de vigtigste begreber indenfor LED-belysning og et der forklare om fordelene ved LED fremfor traditionelle lyskilder.

De vigtigste begreber for LED-belysning     10 gode grunde til at vælge LED-belysning

<< Tilbage til oversigt