ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

HOT LIGE NU: ENERGIOPTIMERING SOM SES PÅ DRIFTSREGNSKABET OG OPFYLDER ENERGIRAMMEN

24 februar 2017, Nyhed

Ifølge Verdensbankens seneste rapport har Danmark de bedste rammebetingelser i verden, når det handler om adgang til energi, energieffektivitet og vedvarende energi, skriver Elfokus.dk.

Dejligt at vi er godt med i Danmark :) Men der kan stadig gøres endnu mere.

Hos Co2Pro tror vi på energioptimering og nedbringelse af Co2-udledning. Og så længe løsningerne kan give både bedre løsninger og bedre økonomi er der gode chancer for, at vi i Danmark beholder vores 1. plads.

Vi er overbevist om, at langt de fleste gerne vil en grønnere løsning, men vi ved også, at økonomisk fornuft er en nødvendighed, uanset om er tale om privatøkonomi eller det handler om en virksomheds bundlinie. Derfor arbejder vi for at udbrede løsninger med solceller og LED.

Vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning til projektet. Som oftest går energibesparelser/forbedret bundlinie og komfort/bedre indeklima faktisk hånd i hånd. Så det er ikke enten eller. Man kan sagtens både fremtidssikre ved at energioptimere eller bygge så man opfylder 2020 energirammen og spare penge i drfit - og dermed opnå en bedre bundlinie. Det er der heldigvis flere og flere, der indser.

 

 

<< Tilbage til oversigt