ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Fronius ny leverandør til Co2Pro

30 maj 2012, Nyhed

Co2Pro kan nu som noget nyt også levere invertere fra østrigske Fronius. Fronius udemærker sig med høj kvalitet til favorable priser og tillægsforsikringer på op til 20 år. Disse kan lige nu købes til halv pris.

Fronius er en familieejet østrigsk virksomhed, der blev grundlagt i 1945 og som siden 1992 har beskæftiget sig med elektronik til solcelleanlæg.

Hos Co2Pro har vi valgt Fronius som leverandør af invertere på grund af deres fokus på høj kvalitet både hvad angår produkter, men ikke mindst også når det handler om teknisk support og anden kundekontakt. Gennem årene har Fronius vundet flere priser for netop deres innovative invertere og deres service.

Designet til det danske marked
Indtil videre har vi hos Co2Pro valgt at optage en enkelt model fra Fronius i vores sortiment, det drejer sig om Fronius IG Plus 60 V-2, der er skabt særligt til det danske marked og som derfor lever op til de danske krav og forhold. Inverteren har en maksimal effekt på 6 kW og opfylder således kravene for at et anlæg kan tilsluttes Nettomålerordningen.

2 gode grunde til at vælge Fronius
På to områder adskiller Fronius sig fra vores hidtidige leverandører af invertere, den første af prisen, der til trods for den høje kvalitet er yderst favorabel.

Det andet område er, at du som kunde, når du køber en inverter fra Fronius får mulighed for at købe en tillægsforsikring, der udvider standardgarantien på 60 måneder til 10, 15 eller 20 år.

Særligt tilbud i 2012
Fronius har i år 20 års jubilæum indenfor solcelleteknologien og tilbyder derfor i resten af 2012, deres 20 års tillægsforsikring til halv pris. Det betyder i praksis, at du kan få inverter og forsikring sammenlagt til nogenlunde samme pris som du skal give for mange andre kvalitets invertere. Samtidig betyder det, at du med 20 års forsikring på din inverter, 10 år på dine solceller og 12 år på dit montagesystem ikke behøver at bekymre dig om dit solcelleanlæg de næste mange år.

Find datablad og garantioplysninger her

<< Tilbage til oversigt