ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Forhandlerdag hos Co2Pro var succes

19 april 2012, Nyhed

Onsdag d. 18. maj 2012 holdt vi forhandlerdag, hvor repræsentanter fra to af vores store leverandører Mitsubishi og K2 fortalte om deres produkter.  Vores forhandlere mødte talstærkt op og var med til at gøre det til en både hyggelig og spændende dag.

Spændende nyhed fra K2
International Salgsmanager hos K2 Lars Kreemke fortalte om de montagesystemer, der er mest relevante for det danske marked, samt hvilke systemer der egner sig bedst til de forskellige tagtyper. Derudover præsenterede han K2’s nye beregningssystem K2 Base, hvor du ved at indtaste målene på et hus, type og antal af solceller plus enkelte andre faktorer enkelt kan beregne, hvilke materialer fra K2 der skal bruges. Programmet giver desuden mulighed for at vælge placeringen på taget og derudfra få en grafisk illustration af, hvor de forskellige monteringsdele skal sidde. Det hele kan udskrives som en rapport, der både kan bruges af forhandleren selv og gives til kunden, som derved får et bedre billede af, hvad det er han eller hun køber.

Systemet stilles gratis til rådighed til alle Co2Pro’s forhandlere, der vil modtage et link til systemet i de kommende uger.

Kvalitet i højsædet som altid

Mitsubishi var repræsenteret af Produktmanager Peter Langhein og Salgsmanager Timo Heinrich. De fortalte om de forskellige typer solcellemoduler Mitsubishi har på markedet, samt den hårde kontrol alle dele af produktionen gennemgår for at sikre den høje kvalitet, Mitsubishi er synonym for. De kunne desuden fortælle, at det om to til tre måneder igen vil være muligt at købe invertere fra Mitsubishi, som er godkendt til det danske marked.

Nu også på dansk
Fra Co2Pro’s side blev dagen brugt til at få forhandlernes indtryk og ideer til forbedring af vores eget program SolarDeal, der gør det nemt og hurtigt for vores forhandlere at udregne og sende et tilbud til potentielle kunder. Vi arbejder allerede på forbedringer af systemet, der gør det endnu nemmere at brug. Som en første forbedring er databladene på Mitsubishis solcellemoduler i en dansk udgave. Disse kan også findes på hjemmesiden under Produkter > Mitsubishi.

Her er flere billeder fra dagen:


<< Tilbage til oversigt