ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Første anlæg fejrer 1 års fødselsdag

19 april 2012, Nyhed

Med en produktion langt over den beregnede viser det første Mitsubishi anlæg efter det første år, at kvalitet lønner sig

 I dag for nøjagtig et år siden blev det første Co2Pro solcelleanlæg med Mitsubishi solceller taget i brug i Ry ved Århus. Anlægget er placeret på et 30° sydøst vendt parcelhus med en taghældning på 23°.

De fleste af os husker nok at sommeren 2011 ikke ligefrem var den mest solrig, så umiddelbart skulle man tro at anlægget ikke havde fået den bedste start. Men på trods af et ikke ideelt år for solceller rent vejrmæssigt, så har anlægget faktisk produceret en del mere end beregnet.

De 29 solcellemoduler der sidste år blev sat op på huset i Ry var beregnet til at skulle producere 5850 kWh, men nåede rent faktisk op på hele 6570 kWh svarende til 1000 kWh pr. 1000 Wp installeret.

Dermed producerede anlægget 720 kWh mere en forventet, et resultat der er helt op til 20 % højere end konkurrerende mærker. Dermed er anlægget i Ry en god illustration af at en høj kvalitet af solceller, invertere og kabler samt at den rette dimensionering betaler sig.

<< Tilbage til oversigt