ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

De tre små grise og hvorfor kvalitet betaler sig

30 april 2012, Nyhed

 

(Se denne nyhed som PDF her)

Der var engang… De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt hørt historien om de tre små grise, der bliver sendt ud i verden for at klare sig selv. Den ene bygger en hytte af strå, for hurtigt at kunne nyde livet. Den anden er lidt mere fornuftig og bygger en hytte af pinde. Den tredje og mest fornuftige tager sig god tid og bygger et solidt hus af mursten. En løsning der, selvom eventyret ikke nævner penge, nok heller ikke er den billigste, men som hurtigt viser sig at være en god investering. For hvor ulven nemt formår at vælte de første to grises hytte for efterfølgende at spise dem. Så lykkes det ham ikke at vælte murstenshuset og den tredje lille gris overlever.

Det kan altsågodt betale sig i længden at investere lidt mere i starten!

Et solcelleanlæg er en langvarig investering, så det er vigtigt at tænke sig godt om – Fordi noget er billigere i købspris er det ikke nødvendigvis billigere i længden, en højere årlig produktion, bedre kvalitet og holdbarhed, samt en garanti der ikke forsvinder ud i den blå luft betyder, at det godt kan betale sig at købe kvalitetsprodukter.

Her følger fire gode argumenter for at vælge kvalitetsprodukter fra Mitsubishi og Solar Frontier:

Test, test og endnu en gang test

Mitsubishi og Solar Frontier opfylder selvfølgelig alle krav til henholdsvis solceller og tyndfilm. Men det er ikke nok for de to producenter, der derfor gennemtester deres produkter både internt og hos uafhængige instanser.

Begge producenter tester også deres produkter under særligt hårde forhold og levere derfor produkter, der også kan sætte op i områder, hvor der er et højt saltindhold i luften, så som kystområder i Danmark.

Verdensmestre i effektivitet

Både Mitsubishi og Solar Frontier har sat flere verdensrekorder i effektivitet og har mere end 30 års erfaring indenfor solcelleteknologien.

En højt automatiseres proces samt kontroller af hvert enkelt panel gennem hele processen sikrer at alle panelerne lever op til den høje effektivitet.

Begge virksomheder sætter unikke stregkoder og QR koder på deres produkter for at sikre grundig kontrol under hele produktionen.

 

Eks. Fra virkeligheden

Sommeren 2011 var ikke en solrig en af slagsen i Danmark, efter en skøn maj måned, var det ikke meget vi så til solen resten af året. Dermed var det ikke den optimal start det første Mitsubishi solcelleanlæg i Danmark fik. Alligevel producerede anlægget, der er placeret på et 30° sydøst vendt parcelhus med en taghældning på 23° i Ry ved Århus 720 KwH mere end beregnet.
Anlægget på 29 solcellemoduler var beregnet til at skulle producere 5850 kWh, men nåede rent faktisk op på hele 6570 kWh svarende til 1000 kWh pr. 1000 Wp installeret.

 

Garanteret sikker garanti

Hvor meget er en garanti egentlig værd, hvis producenten går konkurs, det kan man desværre godt forestille sig, at der er en del danskere, der kommer til at få svar på i de kommende årtier.

Flere solcelleproducenter er allerede gået konkurs og det forventes 75% af den kinesiske produktionskapacitet vil være forsvundet inden udgangen af 2013.

Det er til gengæld en situation, der ikke er nogen risiko for at stå i, hvis det er Mitsubishi eller Solar Frontier man køber.

Begge virksomheder har et solidt fundament og er kendetegnet ved at solceller kun er en del af
virksomhedens produktion. Mitsubishi blev grundlagt i 1921 og Solar Frontier er den del af Showa Shell Sekiyu K.K. en japansk virksomhed, der har eksisteret i mere end et århundrede.
MItsubishi har æbleplantager på deres solcellefabrikker

MIljø x2

Der er ofte flere grunde til at købe et solcelleanlæg. Økonomi er som regel en hovedfaktor, men også et ønske om at gøre noget godt for miljøet spiller ofte en rolle.
Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at panelerne bliver produceret på en ansvarlig måde. Derfor har begge virksomheder fokus på netop det i produktionen ved at bruge så få og så miljøvenlige materialer som muligt, for eksempel bruger ingen af dem bly i deres produkter.
Virksomhederne bruger selvfølgelig også selv deres produkter til at få dækket en del af deres energiforbrug.

 

Som en lille sjov detalje kan nævnes at Mitsubishi har plantet æbletræer på deres virksomhedsgrunde.

Vigtigt - Solceller er en god investering, der giver besparelser på elregningen og overskud i pengepungen, det gælder også, hvis du skal betale lidt ekstra, når du køber solcellerne. Så hvorfor løbe risikoen med et discountprodukt.

Vil du vide mere om, hvorfor du bør vælge kvalitet, når du investerer i et solcelle anlæg så kontakt:
Co2Pro på tlf.: 7244 0600 eller info@co2pro.dk

<< Tilbage til oversigt