ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

DLX og CLX en stærk duo fra Danfoss

15 oktober 2012, Nyhed

Danfoss sender i denne uge en stærk duo ud på solcellemarkedet. Det drejer sig om den nye inverter serie DLX og den nye serie af overvågningsprodukter CLX.


DLX – Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

En inverter er en nødvendig del at et hvert solcelleanlæg, men ikke altid den pæneste. Med den nye DLX serie fra Danfoss kombineres flot design med en høj ydeevne på 97,3 %, et robust kabinet og en støjsvag drift, der giver mulighed for montage både ude og ikke mindst inde.

Ud over design og støjsvag drift brillerer den nye serie af invertere  med en enkel og informativ brugerfalde, der har farveskærm og lettilgængelig adgang til grafer og diagrammer.

 

Læs mere:

Brochure
Datablad


CLX – Fjernovervågning af dit solcelleanlæg, når og hvor du vil

Hvor inverteren er en nødvendig del af solcelleanlægget er overvågningssystemet det lille ekstra. Du kan sagtens bruge dit anlæg uden, men det kan være sjovt at kunne følge med i produktionen uden hele tiden at skulle forbi inverteren. Samtidig opdager du hurtigere, hvis alt ikke kører optimalt, fordi der er fejl i systemet.

Med den nye CLX serie fra Danfoss kan få liveopdateringer på, hvad dit anlæg producerer, når du vil og hvor du vil. Du kan følge produktionen enten via CLX Portalen på din computer eller med Danfoss SolarApp som du kan køre på både din mobil og din tablet.  Så vis moster Anna og onkel Bent, hvor meget solcellerne sænker din elregning eller se om det er dit eller naboens anlæg, der lige nå producerer mest strøm.

Læs mere:

Brochure
Datablad

<< Tilbage til oversigt