ServiceNyhederNyttige linksSitemapKontakt Vi er en grossistvirksomhed inden for Energioptimering

Nyheder

<< Tilbage til oversigt

Co2Pro vinder LG ”Oscar”

14 februar 2013, Pressemeddelelser

Co2Pro er netop vendt hjem fra Tyskland med en lille gylden statue og en titel som ”Best Sales Partner Europe 2012”

LG "Oscar"Da vi hos Co2Pro drog til LG Solar’s netop afholdte arrangement for samarbejdspartnere var det med en forventning om, at komme hjem med ny viden om kommende produkter. Det gjorde vi også, men vi kom også hjem med en lille oscarlignende fyr i Bonus.
Co2Pro fik nemlig ”LG Solar Sales Award 2012” som bedst sælgende samarbejdspartner i Europa, fraregnet Tyskland.
Tyskland er LG’s europæiske hovedkvarterer og sider på cirka af en tredjedel af verdens sammenlagte solcellekapacitet, landet har derfor hos LG sin helt egen kategori. Der er på verdensplan en solcellekapacitet på cirka 101 GW, deraf står Tyskland alene for 32,4 GW. Til sammenligning er Danmark nu på lige omkring 400 MW.

”Vi var noget overraskede og stolte over at få prisen, da vi først begyndte at forhandle  LG solceller halvejs inde i året. Men vi føler, at både vi og vores forhandlere i hele landet har gjort et godt stykke arbejde for at få fortalt kunderne, at LG er et rigtigt godt produkt og så er det jo rart at det bliver værdsat,” forklarer teknisk chef og partner i CO2Pro Michael Grey Schuster.

Henrik får overrakt prisenUdvidet LG sortiment
Co2Pro har hele tiden forhandlet både solceller og LED-belysning og med succesen fra LG solceller har vi besluttet at udvide vores LG sortiment til også at omfatte LED-belysning.

”Vores filosofi er at udvælge produkter, hvor vi kan stå inde for kvaliteten, så vi ved at vores kunder får produkter, der holder hvad de lover. LG har bevidst, at de kan levere kvalitet til konkurrence dygtige priser. Samtidig har de nogle spændende produkter indenfor LED-belysning og er i gang med at udvikle endnu flere, så de kan levere et komplet sortiment, derfor synes vi at LED-belysning ville være et naturligt supplement til det LED-sortiment vi allerede har,” fortæller salgschef og partner i Co2Pro Henrik Kayerød Jochumsen.

For mere info kontakt marketingsmedarbejder Maria Jacobsen på mj@co2pro.dk eller tlf.nr. 50 70 81 27

Foto: F.v. Michael Harre, Vice President EU Solar Business Group. Henrik Kayerød Jochumsen, salgschef og partner Co2Pro og CS Chung Vice President Solar Marketing Division.

Kort om Co2Pro: Co2Pro er en dansk importør og distributør af solceller og LED-belysning med et landsdækkende forhandlernetværk. Virksomheden blev startet af Henrik Kayerød Jochumsen og Michael Grey Schuster i Silkeborg i starten af 2011. Et årstid senere flyttede virksomheden til Ikast for at få egen lagerkapacitet og plads til at udvide medarbejderstaben. Co2Pro sætter en ære i at kunne levere kvalitets produkter og udvælger nøje producenter, der kan sikre vores kunder gode oplevelse med de produkter, de køber gennem os.
 

<< Tilbage til oversigt